Kundcase

MoS

Största projektet någonsin

I mitten på november var det äntligen premiär för Skandinaviens största köpcentrum i Solna. Installationskonsulten Incoord, som har hanterat VVS och sprinkler i den gigantiska byggnaden, har därmed avslutat sitt genom tiderna enskilt största uppdrag.
karolinska

Rum med specifika krav

På ett sjukhus finns många lokaler och teknisk utrustning som kräver ett optimalt inomhusklimat med speciella krav på ljudnivå, komfort och drag. Avdelningen för Nuklearmedicin på Karolinska Universitetssjukhuset är en enhet där detta är extra viktigt.
Obelisken_Blekingegatan

En glasklar utmaning

Med en fasad helt i glas ställs höga krav på ett välfungerande kylsystem för att få ett behagligt inomhusklimat. I Kvarteret Obelisken ställdes VVS-ingenjören Ulrika Brown för en riktig utmaning.
textilhögskola994x384

Gammal fabrik fick ny luft som bevarar

Rätt luftfuktighet kan hjälpa till att bevara byggnader och föremål med historiska värden. Med stränga temperatur- och fuktkrav installerades fläktluftkylare i gamla industrilokaler för textilier i Borås.
grevture994x384

Sval lyx i kvarteret Riddaren

Till sommaren 2014 står ett av Sveriges mest exklusiva boenden klart i kvarter Riddaren i Stockholm. Här kommer de boende kunna njuta av Vasatherms kylsystem.
fotografiska_bred_NY

Kylig design

Ett svalt och trevligt inomhusklimat med fläktluftkylare som ger ett diskret intryck var önskemålen när Fotografiska muséet i Stockholm utökade sin verksamhet. Speciallackerade mattsvarta fläktar i det mattsvarta taket gör att besökarna kan ägna all uppmärksamhet åt att titta på fotokonst.
flygfoto_beskuren

Fläktar skönt vid Brovakten

De stora svartblänkande bostadshusen i kvarteret Brovakten stoltserar inte bara som port till Kungsholmen i Stockholm, utan även med en unik installation av fläktluftkylare.
motel_l-stor

Bättre sömn i tysta rum

I maj slår dörrarna upp för ett helt nytt hotell i Hammarby Sjöstad. Samtliga 226 rum har en genomtänkt design där man satsat lite extra för att skapa en bekväm och hemtrevlig vistelse för sina gäster.

Vasatherm AB

Telefon: 08 556 507 30
E-post: info@vasatherm.se

Besöksadress:
Markörgatan 6

Postadress:
Markörgatan 6
136 44 Handen

MiljöUC