Om företaget

Vasatherm är ett specialistföretag på fläktkonvektorer.
Vi kan hjälpa er genom hela processen. Från amaspecifikationer till order, leverans och driftsättning. Med våra 28 år i branschen så har vi erfarenheter vi gärna delar med oss.

Vasatherm är ett helägt svenskt bolag som har funnits sedan 1987. Företaget var under sin första tid verksam under namnet GMH AB, men kom att ändra namnet i samband med utvecklande av fläktkonvektorn som fick produktnamnet Vasatherm, och att man fick sin första stororder till dåvarande Vasaterminalen (1988), det som idag heter World Trade Center.

Vasatherm har sitt försäljningskontor med ett mindre hämtlager i Haninge, söder om Stockholm. Där finns också vårt utveckling- och ljudlabb. Alla våra fläktkonvektorer tillverkas i Västervik.  
Vasatherm säljer komfortkyla och värme genom främst sin egen utvecklade fläktkonvektor Vasatherm, och takkassett CUB. Inom en snar framtid kommer företaget även kunna erbjuda kylbafflar. Utöver försäljning i Sverige så finns det etablerade ÅF-partners i Finland och Danmark. Vi utför även kvalitetsservice och tillhandahåller reservdelar till alla våra maskiner.

Hos oss är samspelet och kontakten med våra kunder viktigt. Genom engagemang och personlig service får vi de bästa förutsättningarna att kunna leverera rätt saker i rätt tid. Kundens behov är alltid i fokus, från konsulter som söker teknisk information och rådgivning, entreprenörer och grossister som vill ha pris och leveransbesked, till slutkunder och eftermarknaden, oavsett led så arbetar vi alltid på att erbjuda bästa möjliga bemötande.

Företagsledning: 
Jan Andersson, delägare, VD och försäljningsansvarig
Joakim Mårtenson, delägare och utvecklingsansvarig
Lotta Ekholm, delägare, miljö- och kvalitetsansvarig


Vasatherm AB

Telefon: 08 556 507 30
E-post: info@vasatherm.se

Besöksadress:
Markörgatan 6

Postadress:
Markörgatan 6
136 44 Handen

MiljöUC